"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дитячі періодичні видання

     Періодичні  видання  розширюють кругозір учнів, допомагають розкрити творчі здібності дітей. Завдяки періодичним виданням учні краще засвоюють навчальний матеріал, у них з'являється інтерес до читання, вчаться користуватися словниками та частіше відвідують бібліотеку. Адже на сторінках видання багато інтелектуальних та творчих конкурсів, літературних вікторин, призових сканвордів тощо.

     11 січня 2016 року в нашій школі пройшла акція «Що я хочу читати?» для учнів 1-11 класів. В рамках цієї акції в вестибюлі школи була розміщена скринька для голосування, а на дошці оголошення коротка анотація  дитячих журналів та газет. Кожна дитина мала можливість вибрати шляхом голосуванням  журнал чи газету, який сподобався найбільше і хотіли  щоб ці періодичні видання з’явились в  шкільній бібліотеці.

     Після уроків  учні, які входять до Ради бібліотеки підрахувала голоси за кожне видання. За підсумками голосування були обрані видання на які зроблено підписку  та вже з 1 лютого у шкільній бібліотеці з’являться  дитячі журнали та газети: «Барвінок», «Велика дитяча  газета», «Академія юного моделіста», «Однокласники», «Колосок»,  «Джміль», «Країна знань» та «Жасмін». З  короткими анотаціями про видання ви можете ознайомитись на шкільному блозі бібліотеки за посиланням Дитячі періодичні видання, Робота шкільного інформаційного центру.