"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дружній візит до Омельницької ЗОШ

      В середу 28 вересня 2016 року учні школи (старости класів та члени учкому) з дружнім візитом відвідали Омельницьку ЗОШ І-ІІІ ст., зустрілися з представниками учнівського самоврядування Омельницької ЗОШ з питань  обміну досвідом щодо організації учнівського самоврядування в школі.

      Учні школи  мали змогу присісти на Крісло бажань та доторкнутися до золотої і срібної підков удачі, послухати розповідь екскурсовода про експонати експозиції «Школа-музей під відкритим небом», завітати до шкільного історико-краєзнавчого музею, помилуватися творчими доробками у «Галереї мистецтв».  Безпосередня зустріч представників учнівського самоврядування обох шкіл відбулася за круглим столом. Члени учкому Омельницької ЗОШ І-ІІІ т.. познайомили нас зі структурою учнівського самоврядування в школі та розповіли про напрямки своєї роботи. Розповідь супроводжувалася слайдами презентації та тематичними буклетами..

      Учасники зустрічі обмінялися подарунками, учням Омельницької ЗОШ у вигляді пам’ятної фотографії , та учням КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» - акваріуму з рибками.

      А як же без товариської зустрічі  у спортивній залі?  Окрім цього між учнями Омельницької, Малотокмачанської та Мирненської шкіл відбулася дружня спортивна баталія з міні-футболу та баскетболу. Дуже приємно, що перемога була за нашими спортсменами.

     Під час обміну думками була складена домовленість про подальшу співпрацю щодо обміну науково-дослідницькими надбаннями. З нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: "Дружній візит до Омельницької ЗОШ"