"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Добрі справи нашої школи

     «Добро, яке ти робиш від серця, ти робиш завжди собі»- ці слова належать Л. М. Толстому. Колектив працівників та учнівський колектив нашої школи ніколи не залишає осторонь  різні благодійні акції та телемарафони. Так сталося і цього року. Нещодавно наша школа взяла участь у обласному телемарафоні «Пам’ять – 2015», перерахувавши благодійний внесок на рахунок «Обласного фонду соціальної підтримки громадян, які потребують невідкладної допомоги». Кошти зібрані в ході акції будуть направлені на підтримку ветеранів. Також наша школа взяла участь у Х Всеукраїнській благодійній акції «Врятуй життя дитині» (благодійний фонд «Від серця до серця»). Метою зазначеної акції є придбання відповідного реанімаційного обладнання в дитячу обласну лікарню. Зібрані в школі кошти було перераховано на єдиний рахунок акції.

    Зараз школа готується прийняти участь у наступній благодійній акції. До нас звернувся благодійний фонд «Шпиталь Запоріжжя» щодо підтримки благодійної акції по збору коштів для допомоги бійцям АТО, що проходять медичну реабілітацію у лікувальних закладах м. Запоріжжя. Метою акції є збір макулатури з наступною її переробкою, а також книг, які потім планується передати у бібліотеки військових шпиталів.

     Детальніше про участь у благодійних акціях нашої школи дивіться на сторінках новин нашого сайту: "Акція "Великодній кошик солдату", "Твори добро на сій землі", благодійна акція "З любов'ю до України", благодійна акція "Учні школи- українській армії".