"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Твори добро на сій землі»…

     17 лютого 2015 року відбулося чергове засіданя членів учкому, на якому відбулася зустріч з представником волонтерського руху «Оріхів -  армії» Лобко Світланою Володимирівною . Вона розповіла про  напрямки роботи волонтерської організації, про нагальні сьогоденні потреби та відгуки військовослужбовців за надану їм допомогу.

     Учнями школи були передані кошти, зібрані 14.02.2015 на ярмарку благодійної акції «З любов’ю до України», в сумі 1719,70  грн.  Волонтер подякувала всім учням, батькам та працівникам школи і поінформувала, що на зібрані кошти буде придбано 5 комплектів термобілизни, 7 пар взуття, протизастудні та знеболювальні ліки.

     Учні разом з коштами воїнам Української армії передали лист слідуючого змісту:

«Дорогі військовослужбовці – солдати Української Армії. Вам пишуть учні Малотокмачанської загальноосвітньої школи I-III ступенів, що в Оріхівському районі Запорізької області.

Ви нас не знаєте, але ми знаємо про вас дуже багато. Ми знаємо, що у цей важкий час Ви оберігаєте  нашу державу, бережете наш сон і спокій, наше життя. Ви захищаєте наші родини. Ми захоплюємося вашим героїзмом, мужністю і відвагою. Ви ціною власного життя захищаєте мир, єдність і майбутнє України.

Нам би хотілося, щоб цей лист приніс вам хоч трохи тепла, щоб дав відчути любов з якою ми думаємо про Вас. Ми дуже хочемо жити  у вільній державі, де буде мир і добробут. За Вас, дорогі солдати, моляться наші батьки. Ми віримо у Вас! Ми гордимося і пишаємосяВами! Нехай ваші гарячі серця, світлий розум та міцні руки вбережуть нашу Україну! Повертайтеся додому живими і здоровими! Ми Вас чекаємо!

Прийміть від нас допомогу, яку ми, при підтримці наших батьків та вчителів,зібрали для Ваших потреб під час шкільної благодійної акції«З любов’ю до України»  14 лютого 2015 року у сумі 1719, 70 гривень, раніше, 17 жовтня 2014 року під час проведення благодійної акції «Учні школи – українській армії» на потреби армії ми направили 1300 гривень.

  Слава Україні!  Героям слава!».

    Учні, ставлячи свій підпис в кінці листа, вклали в нього всю віру, любов і надію на краще майбутнє України, віри в українського воїна-захисника.