"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дев’ять років швидко промайнули…

     "Давним-давно у Токмачанському  царстві  у шкільному государстві, коли все навкруг цвіло і зеленіло, на світ з’явилися маленькі принци і принцеси. Все королівство наповнилося дитячим сміхом та радістю. Ці маленькі дівчатка і хлопчики були схожі на маленьких янголяток. І ось вже відлітає їхнє дитинство. Воно відходить тихо і непомітно, з коротенькими платтячками та іграшками, з приглушеними дзвінками, які дорожчі за все на світі, зі знайомим голосом рідної вчительки. І, нарешті, настав той день, коли вже дорослі принци і принцеси покидають чарівне королівство, бо на них вже чекає Юність". Саме такими словами розпочалась урочиста лінійка присвячена врученню свідоцтв про закінчення основної школи учнями дев’ятикласниками.

     Шкільні роки промайнули дуже швидко. Минула державна підсумкова атестація, і учні 9 класу закінчили школу І-ІІ ступеня. Ту школу, яка дала їм основу знань. 19 червня 2014 року на подвір’ї школи відбулася урочиста лінійка з нагоди  привітання  та вручення свідоцтв про базову середню освіту  учням 9 класу.

     В цей день наші дев’ятикласники  вступили в нове життя. Частина з них продовжить своє навчання в школі третього ступеня - 10-11 класи, а інші навчатимуться в технікумах, профтехучилищах.

      Пам’ятайте, любі учні, скільки б вам не було років, де б ви не жили, у вас завжди сильніше заб'ється серце при згадуванні своєї рідної школи. А ми з нетерпінням будемо чекати на вас. Ми, вчителі, завжди поряд з вами.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі "Урочиста лінійка дев'ятикласників".