"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День Святого Миколая в школі

     День Святого Миколая – це одне із самих світлих і радісних християнських свят, яке сповнене теплом, увагою та любов’ю, пов’язане з милосердям, співчуттям і щедрістю.

     І саме тому в нашій школі було організовано і проведено чимало заходів приурочених цьому великому святу.

     В середу 17 грудня і в п’ятницю 19 грудня, для учнів 1-5 класів та вихованців дитячого садочку «Казка», учнями шкільного лялькового театру (Крохмаль А., Гуза Є., Воронін А., Гнусін В., Юричко А., Ілюченко Н., Сковородка Є.), під керівництвом керівника гуртка лялькового театру – Величко І.М., було представлено нову виставу під назвою «Святий Миколай». Учні та вихованці з захватом та цікавістю споглядали виставу, яка навіювала всім надзвичайно святковий настрій.

     Учні старших класів (7 клас - Хайленко О., Каіра А., Білоус Н., Воленко С., Горюнов Д.; 6 клас – Алєксєєнко Я., Калайда А., Омел’яненко О., Гриценко С.; 5 клас – Гнусін В., Крохмаль А., Гриценко М.) також не залишились осторонь святкування, ними було приготовлено чудову виставку малюнків, присвячену святу Святого Миколая.

     А який приєманий сюрприз було приготовлено для наших учнів працівниками шкільної їдальні. Вони вдосвіта вставши, напекли для школярів печиво - "миколайчики". Діти дуже зраділи, отримавши таке незвичайне печиво у подарунок.

    А ще, 19 грудня, учні 1 класу, учні з малозабезпечиних сімей  та діти інваліди, відвідали святкову виставу в м.Оріхів, присячену святу Миколая, де мали змогу познайомитись не лише з історією відзначення свята, а й послухати чарівні, милозвучні пісні та споглядати прекрасні хореографічні номери.

     А яке передноворічне свято без ялинки? На передодні святкування дня Святого Миколая в холі нашої школи було встановлено красуню-ялинку, яка навіює учням та працівникам школи святковий, новорічний настрій.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "День Святого Миколая у школі".