"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дарує сцена радощі життя

Дарує сцена радощі життя

Дарує сцена радощі життя

І мрія нас усіх зове єдина,

Щоб наша пісня рознеслась

У світ, як пісня солов’їна.

Чимало можливостей є в учнів нашої школи, щоб розкрити та розвинути свої таланти і здібності: працюють гуртки, секції, факультативи.

Однією із важливих ланок освіти є художньо-естетичне виховання молоді. З цією метою в школі діє вокальна студія «Мрія» під керівництвом Качур О.Д. і М.В. Члени вокальної студії є активними учасниками шкільних і сільських заходів, їх завжди радо вітають глядачі, тому що спів дівчат і хлопців чарує і захоплює.

Одним із нових напрямків роботи у вокальній студії є опанування майстерністю вокально-інструментального та хореографічного жанрів мистецтва. І от настало справжнє свято, на якому можна продемонструвати результати плідної творчої роботи.

11 березня відбулося свято – гала-концерт переможців районного етапу фестивалю «Таланти твої, Запорізький краю!» у межах Всеукраїнського огляду художньої творчості учнівської молоді «Таланти твої, Україно!»

В концертній програмі взяли участь учні 3-4 кл. – танок «Косарі», учні 7 кл. – ВІА «Соколята» з піснею «Война», учениця 2-го класу Слесь Влерія виконала пісню «Капелюшок», а також незмінні ведучі Заєць А., Сідельнікова А.. Юні артисти принесли в тишу районного БК привіт сердець і пісню на устах на що взамін отримали Грамоти, Дипломи і квіти.

ВІА «Соколята» отримав запрошення на гала-концерт обласного огляду дитячої та козацької творчості «Таланти твої, Запорізький краю!» в номінації «Інструментальна музика», який відбудеться 21.05.2011 року в Палаці культури «Орбіта» м. Запоріжжя.
Тож бажаємо всім юним даруванням розвиватися і підкоряти вершини в мистецтві.