"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чергова прем’єра шкільного театру

     25 березня 2016 року для учнів 1-4 класів в актовій залі школи було представлено прем’єру  лялькової  вистави «Пан Коцький».  Величко Ірина Миколаївна, керівник шкільного лялькового театру,   в черговий раз зібрала дітлахів для подорожі  у країну казок. Адже, казка дає ключ до розуміння багатьох таємниць. Її доступність, простота допомагають донести глибоку мудрість народу. Вона вчить відрізняти хороше від поганого, поважати добро і правду, боротися зі злом та кривдою.

     Дитяча казка «Пан Коцький» - про старого, але хитрого кота, котрий, лишившись свого дому, знайшов прихисток у лісі. Завдяки учням 6 класу діти поринули у світ пригод, та подорожували по лісу разом з котом.  Показ лялькових вистав  сприяє розвитку у дітлахів розумового, морального, естетичного, художнього виховання,  створює  гарний настрій, збагачує враженнями, викликає  позитивні емоції. 

    Виставу «Пан Коцький»  готували та представляли учні 6 класу: Юричко А., Волошина В., Булавин М., Крохмаль А., Анікєєва В.,  Сковородка К., Гнусін В.  Завдяки наполегливій праці учнів, разом з керівником Величко І.М., створено  неповторну та  цікаву виставу, в якій учні,  випробували  себе як актори, художники, співаки, музиканти.  Їх творча  діяльність - це нові відкриття для себе: вміння осмислювати   авторський  задум, виявлення  власного ставлення до зображуваного.

     Після прем’єри, за традицією, вистава буде презентована дітлахам дитячого садка «Казка».

     Фоторепортаж ви можете переглянути за посиланням: "Чергова прем’єра шкільного театру" (2016 рік)