"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чергова перемога випускника

     Першого листопада в місті Токмак відбувся відкритий Чемпіонат міста з гирьового спорту серед юнаків та дівчат до 18 років.

     У ваговій категорії понад  60 кг  чемпіоном став Сергій Бурчин, виконавши понад 280 підйомів в сумі двоборства, та всьоме виконав норматив кандидата в майстри спорту України (КМСУ).

     22-23 листопада в Токмаку відбувся ХХІІІ Національний турнір з гирьового спорту  серед юнаків та дівчат на призи Чемпіона Європи, багаторазового Чемпіона СРСР, України Віктора Сергійовича Швидкого.

     В змаганнях взяли участь гирьовики з семи областей України: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Миколаївської, Полтавської, Харківської. Оріхівські спортсмени повернулися додому з медалями, серед яких був Сергій Бурчин. Він знову отримав перемогу, а саме – став чемпіоном в двоборстві та абсолютним переможцем в поштовху гирі 24 кг та ввосьме виконав норматив КМСУ, отримавши дві медалі турніру.

     Сергій Бурчин житель села Мала Токмачка ( випускник Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (основна школа) 2012 року, зараз продовжує навчання у Оріхівському сільськогосподарському технікумі.

     Сергій, вдало продовжує справу нашого випускника Євенка Дмитра (випускника Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів 2005 року) - чемпіона світу з гирьового спорту серед юніорів 2011 року. Детальніше в статті нашого сайту - "Вітаємо випускника школи зі спортивними перемогами".

       Також Сергій приймає активну участь у пропаганді здорового способу життя, а саме, 4 жовтня біля Малотокмачанського будинку культури відбулося  «Свято здорового способу життя», де  він входив до складу команди "STREETWORKOUT KІNGZ". Детальнішу інформацію ви отримаєте в новинах  нашого сайту «Свято здорового способу життя».

     Додаткову інформацію про Сергія Бурчина ви знайдете в статті нашого сайту "Перемога випускника школи".