"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Час до школи!

1 вересня!

Якщо зранку подвір'я школи наповнюється гомінкими голосами учнів та ароматними запахами квітів – настало світле свято 1-го Вересня. В цей день відкривається перша сторінка шкільного життя для нових мешканців країни знань – першокласників, а для решти учнів - новий етап їхнього шкільного життя.

Зміна поколінь, наслідування та передача кращих трудових звершень - це необхідність часу, тому, особливі слова подяки ми адресуємо вчителю української мови та літератури Собко Наталії Євгенівні, та вчителю початкових класів, вихователю групи продовженого дня Палій Галині Василівні, вчителю німецької мови Панасейко Галині Іванівні, котрі багато років творчо, натхненно, завзято, оптимістично працювали в нашій Малотокмачанській школі, та в цей день завершують свою педагогічну діяльність.

Перше вересня - початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для наших молодих колег, адже він знаменує початок педагогічної діяльності, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Ми вітаємо і радісно приймаємо у нашу велику, дружню шкільну родину вчителя початкових класів та інформатики – Дунду Анастасію Вікторівну, вчителя іноземної мови – Твердохліб Аліну Олександрівну та вихователя групи продовженого дня – Заяц Ларису Миколаївну.

Наші таланти
Гімн школи
Квіти для вчителів
Наші першокласники
Перший дзвоник
Покладання квітів до пам'ятника
Вручення "ключа до знань"  першокласникам