"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Бронзові призери чемпіонату України

     З 13 до 19 липня в Скадовську пройшли Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2002-2003 років народження. У змаганнях взяли участь близько 300 юних футболістів, 18 команд з 13 областей України.

     Змагання проходили за правилами клубу «Шкіряний м’яч», 9 на 9 по 30 хвилин матч за змішаною системою у два раунди: І груповий раунд – відбіркові групові змагання за коловою системою в одне коло у 3 відбіркових групах по 6 команд у кожній.

     Команда, сформована на базі Оріхівської ДЮСШ, філіал якої діє в нашій школі, посіла друге місце в групі та пройшла до J фіналу, де зустрілася з командою зі Львова, яка в своїй групі посіла перше місце. Наші юні футболісти впевнено перемогли з рахунком 2:0 та пройшли до S фіналу.

     В S фіналі наші юні футболісти зустрілися з командою м.Нікополь Дніпропетровської області, з якими зіграли в основний час в нічию 1:1, а по серії післяматчевих пенальті поступилися з рахунком 4:5. До речі в подальшому команда з Нікополя стала переможцем цього турніру. А наші футболісти, перемігши команду з Миколаївської області з рахунком 2:1, посіли почесне третє місце.

     Юні футболісти  (тренер  Алексєєв Артем Станіславович) стали бронзовими призерами чемпіонату України на кубок «Золотий колос України-2015». До складу команди увійшли і добре себе проявили учні нашої школи, вихованці спортивної секції ДЮСШ - Максим Надрічний та Олег Подоляк.