"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зустріч зі шкільним минулим

     В житті кожного з нас школа відіграє надзвичайно важливу роль. Це  друга домівка для кожної людини. Не важливо скільки років ти провів навчаючись у школі 9, 10 чи 11, всеодно школа в кожному з нас залишила свій слід. Всі ми назавжди залишаємось учнями своєї улюблної, неповторної і самої кращої школи. І як приємно через декілька  років повернутись до  рідного порогу свого навчального закладу.

     Саме таким словами хотілось розпочати розповідь про одну з надзвичайно важливих традицій нашої школи. Бо вже багато років поспіль у першу неділю лютого в школі проводиться традиційний вечір зустрічі випускників. Ці неймовірно прекрасні почуття, позитивні емоції сповнюють серця вчителів, учнів і випускників. Рік, п’ять, десять, двадцять чи може тридцять років, не має значення, адже зібрались люди, рідні люди, які за час навчання в школі знайшли вірних друзів, порадників, наставників, перші розчарування, радощі і звичайно ж перше кохання, саме вони, теперішні випускники,  на очах своїх однокласників та вчителів переживали всі ці емоції, які допомогли їм стати сильнішими, відповідальнішими, добрішими.

     До цього свята готувалася вся школа, але осоливий великий внесок у підготовці і проведенні  вечора зустрічі  випускників зробили 55 учнів 1-11 класів, всі вчителі та працівники  школи. До такого заходу учні віднеслись з особливою відповідальністю. Цього року в стінах рідної школи зустрічалось 8 випусків: 2014 року випуску – класний керівник: Білостоцька Лідія Яремівна.Перші вчителі: Дротянко Тетяна Володимирівна, Кривило Галина Степанівна та Петренко Любов Михайлівна. 2010 року випуску – класні керівники: Штанько Ольга Володимирівна, Гамова Тетяна Василівна, Ремига Людмила Григорівна. Перші вчителі: Кривило Галина Степанівна, Рябошлик Наталя Анатоліївна. 2005 року випуску – класний керівник:Панасенко Валентина Яківна. Перші вчителі: Величко Ірина Миколаївна, Чубирь Марина Олексіївна. 2000 року випуску – класний керівник: Гамова Тетяна Василівна. Перші вчителі: Дротянко Тетяна Володимирівна, Нескоромна Валентина Іванівна. 1995 року випуску – класні керівники : Білостоцька Лідія Яремівна, Букрєєва Валентина Миколаївна. Перші вчителі: Палій Галина Василівна, Коломоєць Валентина Миколаївна. 1990 року випуску – класний керівник: Дорошенко Валентина Семенівна . Перша вчителька: Кривило Галина Степанівна. 1985 року випуску – класні керівники: Самаренко Ніна Іванівна, Коломоєць Микола Михайлович. Перші вчителі: Касян Валентина Костянтинівна, Сень Зінаїда Сергіївна. 1980 року випуску – класні керівники: Старченко Ольга Юліанівна, Ткаченко Світлана Володимирівна. Перші вчителі: Кривило Галина Степанівна, Гречин Галина Пилипівна.

     Лунає шкільний дзвінок і серця кожного сколихнулися від спогадів шкільних років. Та сама сцена, те саме свято, та вже не вони, не вони ведуть це свято, не вони співають та танцюють, але вони,  вони випускники залишились в центрі уваги, їм та їхнім вчителям присвячене це свято, свято спогадів та переживань. Не могли  ми не згадати і випускників школи, які на даний час перебувають в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України.  Ще трохи і урочиста частина зустрічі буде позаду, та на всіх випускників чекають задушевні бесіди в рідних класах зі своїми улюбленими вчителями.

     Шановні випускники, не забувайте рідну школу, своїх вчителів та однокласників, а ми ще не раз будемо чекати зустрічі з вами.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Вечір зустрічі випускників. 2015 рік".