"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зустріч з ветеранами педагогічної праці

     Учні 5-11 классів до Дня вчителя запросили ветеранів педагогічної праці нашої школи. В кожен клас завітали  ветерани педагоги, вчитель російської мови та  зарубіжної літератури, вчитель хімії та біології.

     До учнів п’ятого  та сьомого  класу завітали  Петренко Л. М. та Орловська В. М.

     Учні 6 класу мали змогу поспілкуватись з вчителем російської мови та зарубіжної літератури Білостоцькою Л. Я.  та Альховик В.В.  Лідія Яремівна розповіла учням про свій педагогічний шлях, про те як вступала до інститута, про те, як почала працювати в нашій школі.

     Учні 9-11 класів провели зустріч з ветераном педагогічної праці Букрєєвою Валентиною Миколаївною.  Колишня учитель хімії та біології поділилася спогадами про свій життєвий шлях, про вибір професії, про призначення на посаду вчителя Малотокмачанської середньої школи, про багаторічну роботу вчителем, класним керівником. Учні уважно, із зацікавленістю слухали цікаві спогади та настанови щодо вибору свого подальшого шляху у майбутньому.  «Тільки праця, наполегливість будуть запорукою вашого успіху», - зазначила Валентина Миколаївна. 

     28 працівників школи - ветеранів нашого навчального закладу отримали вітальні листівки з нагоди Дня працівників освіти.