"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зустріч з прекрасним…

     Незабутнє враження на будь-яку людину справляє творчість Лесі Українки, яка була, є й залишається однією з вершин нашої української вітчизняної культури й одночасно видатним явищем в історії письменництва.

     18 квітня 2018 року учні 6-11 класів відвідали Оріхівський районний будинок культури, де відбулась незабутня вистава – осучаснена музично-хореографічна постановка драми-феєрії Л. Українки «Лісова пісня» творчим колективом Запорізької обласної філармонії. Чудове акторське виконання пісень, неперевершене декламування, талановита хореографія – все це направлено на опоетизацію краси людських взаємин: потяг до щастя, незбагненну силу великого кохання.

     Сценічне дійство зачарувало глядачів поєднанням реального й фантастичного. Експресія, ритм, гармонія відчувалися в усьому – у зміні настроїв головних персонажів Лукаша та Мавки відповідно до змін природи, у багатстві руху, світла, музики.

     Актори своєю грою на сцені переконали глядачів, що справжнє мистецтво може оживляти, одухотворювати, робити прекраснішим світ і людину, сіяти в людській душі любов.

     Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Зустріч з прекрасним…  (2018 рік).