"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

ЗНО-2017

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.07.2016 № 889 «Деякі питання проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, в 2017 році проводитиметься з 23 травня до 15 липня.

     Особи, які зареєструються для проходження ЗНО, матимуть можливість скласти тести ЗНО таких предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, російської мови, французької мови.

     Кожен учасник ЗНО матиме право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

     Для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року результати ЗНО з трьох предметів: з української мови і літератури (з української мови), математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття), а також з одного навчального предмета за вибором випускника зараховуватимуться як результатии державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

     Наказом Міністерства освіти і науки України від 31 серпня 2016 року № 1055 затверджено Календарний план підготовки та проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, що визначає основні етапи підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також терміни їх реалізації.

      Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 17 березня 2017 року.Вносити зміни до реєстраційних даних учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 31 березня 2017 року. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 23 травня до 16 червня.

         У 2017 році ЗНО з 8 предметів (українська мова і література, історія України, фізика, хімія, біологія, російська мова, математика і географії) складатимуть за оновленими навчальними програмами,  затвердженими наказом Міністерства освіти і науки від 3 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти». 

        Відповідно до наказу МОН від 27 липня 2016 року № 888 зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов у 2017 році відбуватиметься відповідно до програми, затвердженої наказом МОН від 01 жовтня 2014 року № 1121.

        Всі тести, а тим більше для ДПА у формі ЗНО, будуть складатися за програмами, орієнтованими на рівень “стандарт”.

       Детальніше з інформацією щодо ЗНО-2017 та пробного ЗНО-2017 ви можете ознайомитись на сайтах: http://testportal.gov.uahttp://dneprtest.dp.ua