"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Змагання зі стрибків

     Стрибки зі скакалкою – одне з улюблених занять з дитинства. Тим не менш, скакалка давно стала необхідним атрибутом тренувань професіоналів у різних видах спорту. Це відмінне тренування м’язів, серцево-судинної та дихальної системи. А що стосується витрат енергії, то існує думка, що за цим показником заняття з скакалкою випереджають плавання та їзду на велосипеді.

     З 15 по 19 травня 2017 року пройшли шкільні змагання зі стрибків через скакалку серед учнів 2-4 кл. та 5-11 кл.

     За результатами змагань серед учнів 2-4 кл. І місце посіла команда 4 кл. у складі: Левенець К., Войцеховський К., Скляр А., Ремига Д., (кількість стрибків 271), ІІ місце – команда  2-Б кл. у складі: Сиротенко С., Лось А., Кривуля О., Осипенко О. (кількість стрибків 265), ІІІ місце – команда 2-А кл. у складі: Гриценко Д., Голобородько Д., Сморода І., Паращук П. (кількість стрибків 262).

     У особистому заліку серед учнів 2-4 кл. перше місце посіла учениця 4 кл. Левенець К. (84 стрибки за 30с.).

     Серед учнів 5-11 кл. І місце посіла команда  6 кл. у складі: Васільченко Д., Алєксєєв Б., Коноваленко А., Івахненко Є. (кількість стрибків 315), ІІ місце – команда 11 кл. у складі: Кравченко С., Вакуленко В., Пінчук Д., Федоренко О. (кількість стрибків 264), ІІІ місце – команда 8 кл. у складі: Надрічна О., Анікєєва В., Овдієнко А., Ремига О. (кількість стрибків  235).

     У особистому заліку серед учнів 5-11 кл. перше місце посів учень 6 кл. Алєксєєв Б. (87 стрибків за 30с.).

     Команди-переможці змагань були нагороджені грамотами.