"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Змагання з настільного тенісу

     Настільний теніс (Пінг-понг) - спортивна,  захоплююча, нескінченно ріноманітна, доступна кожному віку гра,  яка тренує на лише тіло але й мозок. Дехто вважає гру в настільний теніс просто відпочинком. Але це далеко не так. 

     Настільний теніс сміливо можна назвати спортом для мозку. Під час гри потрібно багато рухатись використовуючи все тіло, тренуються очі, покращується координація рук та ніг, Всі ділянки  мозку задіяні і працюють, так як, потрібно планувати стратегію гри, тактику, та відстежуєте м'ячі і удари. Цей вид спорту не є травматичним. Настільний теніс, одночасно, є другим за популярністю масовим спортом і наймолодшим з основних видів спорту в світі. 

     25 лютого 2017 року відбулися районні змагання з настільного тенісу серед організацій, підприємств та навчальних закладів . У змаганнях прийняли участь 28 учасників з них 20 хлопців та 8 дівчат.

     Нашу школу представляли: Федоренко О. (11 кл.), Надрічний М. (9 кл.), Житній О. (9  кл.), Порьяз О. (9 кл.), Бутурлін Дю (9 кл.), Натуча Д. ( 7 кл.).

     За результатами змагань Порьяз О. в змаганнях серед дівчат посіла ІІІ місце.

     Більше інформації про гру ви можете дізнатися за посиланнями Настільний теніс та Правила гри в настільний теніс, або переглянути Відео уроки з настільного тенісу