"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Життя школи у канікулярний період

     В цьому навчальному році, як і у попередні, під час осінніх канікул  пройшли засідання шкільних методичних об’єднань вчителів-предметників гуманітарного циклу, вчителів-предметників природничо-математичного циклу, вчителів початкових класів та класних керівників.

      На засіданнях предметних методичних об’єднань обговорювались питання: результати участі випускників школи у ЗНО-2016 та організація роботи вчителів-предметників по підготовці  учнів 10, 11 класів до участі у ЗНО наступних років; результати І (шкільного) етапу учнівських предметних олімпіад та підготовка до участі у ІІ (районному етапі); успіхи та проблеми у роботі зі здібними та обдарованими учнями; атестація педагогічних працівників у 2016-2017 н.р.;  участь вчителів школи у конкурсі «Вчитель року»; ключові зміни в оновлених програмах початкової школи та вимоги до оцінювання навчальних досягнень учнів 1-4 класів.

     На засіданні методичного об’єднання класних керівників розглядались питання: моральне виховання учнів (причини, актуальні методи і засоби розвитку та виховання дитячого колективу); створення дружніх взаємовідносин у класі; психологічна підтримка учнів з підвищеним рівнем агресивності.

     Засідання круглого столу було присвячено перспективності і наступності початкової і середньої ланок освіти. Вчителі-предметники та вчителі початкових класів проаналізували проблеми,  з якими стикаються учні-п’ятикласники  та вчителі, які з ними працюють і намітили шляхи їх подолання.

     Для учнів щоденно проводились індивідуальні та індивідуально-групові заняття, відвідування яких сприяло надолуженню навчального матеріалу учнями, які з тих чи інших причин пропустили навчальні заняття, чи мають прогалини у знаннях. Учні, які готуються до участі у предметних олімпіадах, інтелектуальних та творчих конкурсах отримали консультації вчителів-предметників з питань, які їх цікавили та  рекомендації по підготовці до цих конкурсів.

      Протягом канікул працювали шкільні гуртки та секції. Діти мали можливість займатися улюбленими видами спорту.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Життя школи у канікулярний період".