"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Загальношкільні батьківські збори

     На розвиток дитини помітно впливає зацікавленість батьків шкільним життям. А тому добре, коли побудований ланцюжок між родиною і школою, який служить на благо всім учасникам навчально-виховного процесу.

     Сім’я і школа – це потенційні природні партнери у вихованні дітей, тільки спільними зусиллями можна створити умови для розвитку та виховання дитини, допомогти їй у набутті  необхідного соціального досвіду.

     Батьківські збори – це не просто форма зв’язку  сім’ї і школи , це місце одержання важливої педагогічної інформації, зворотної інформації від батьків.

     Так, 21 вересня 2017 року, відбулися  загальношкільні, а потім класні батьківські збори.

     На загальношкільних батьківських зборах розглянули питання про особливості організації навчальної діяльності школи у 2017-2018 н.р. (інформація заступник директора школи з НВР Штанько О.В.), про спільну роботу шкільного колективу (батьків, учнів, вчителів),  громадськості у  поточному навчальному році (доповідь директора школи Гамова О.Г.), про батьківський фонд школи  (інформація завгоспа школи Іващенко С.М.).

     В ході проведення загальношкільних зборів на прохання батьків уточнено питання організації фізкультурно-масової роботи, медичного обслуговування учнів,  внесено пропозиції по основних напрамках  використання коштів  батьківського фонду у 2017-2018 н.р.

     По завершенню загальношкільних батьківських зборів проведено класні батьківські збори. Розглянуто питання організації навчально-виховної роботи у кожному класі, проаналізовано роботу проведену з початку навчального року, здійснено вибори класних батьківських колективів, поставлені завдання на новий навчальний рік.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Загальношкільні батьківські збори (2017 рік)