"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«З Україною в серці»

     До шкільної бібліотеки надійшов подарунок - книга із серії публіцистичних видань, які одержують шлях у життя у видавництві «Просвіта» під назвою «З Україною в серці» Олександра Білоусенка.

     Білоусенко Олександр Федорович  (народився 7 лютого 1937 в селі Успенівка на Запоріжжі). У 1968 закінчив Мелітопольський інститут механізації сільського господарства, Запорізький національний університет. З 1981-1992 - заступник голови Запорізького обласного виконавчого комітету, Віце-президент обласної організації промисловців «Потенціал». Нагороджений  орденами Трудового Червоного Прапора, «За заслуги» III ст., грамотами.  Народний депутат України першого скликання, заслужений економіст України, член Національної спілки журналістів України, почесний доктор ЗНУ .

     «З Україною в серці» - це збірник авторських статей, які впродовж 2011-2016 років публікувалися в друкованих виданнях міст Запоріжжя, Києва та Львова. Перед  читачем постають гострі проблеми пострадянської дійсності в одному із регіонів Півдня і Сходу України – Запорізькій області, з аналізом причин їх виникнення та авторським баченням шляхів їх вирішення. Видання може бути цікавим і корисним як для тих хто працює в органах державної влади і місцевого самоврядування, навчальних закладах усіх рівнів, так і широкому громадському загалу.

     Ознайомитись з книгою О. Білоусенка «З Україною в серці» можна у шкільній бібліотеці.