"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

З Новим роком та Різдвом Христовим

               Прийміть найщиріші вітання з наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим.
     Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя. Зичу здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. Напередодні Нового Року ми завжди згадуємо прожитий рік, ділимось планами і мріями на новий.

                                                  Назву окремі здобутки 2013 року:

   Школа посіла друге рейтингове місце за результатами районних шкільних олімпіад, 21 учень школи І семестр  закінчили, як відмінники навчання.

   Першого вересня 2013 року закінчено будівництво  шкільного фонтану, Пам’ятного знаку на честь всіх поколінь малотокмачан, що зміцнювали і розвивали  наше село у різні роки його більш ніж 200 – літньої історії.

При підтримці  народного депутата України В.В. Бандурова завершена робота по утепленню зовнішнього фасаду школи, замінено 159 вікон на металопластикові.  Загальний обсяг державного фінансування об’єкту склав більше 1,5 млн. грн..

За ініціативою голови Оріхівської РДА К.В. Дудніченко, фінансовій підтримці генерального директора ТОВ «Мала Токмачка» С.І.Курмана завершено реконструкцію внутрішніх туалетів школи з паралельною заміною зовнішніх каналізаційних мереж.  На зазначені цілі  С.І. Курман  виділив  близько 60 тисяч гривень.

Фоторепортаж оновлення школи.

Щиро бажаю радості, любові, достатку у ваших домівках, щасливої та доброї долі, а впевненість у завтрашньому дні хай завжди наповнює Ваші серця!

                                                                      Зповагою директор школи О.Г. Гамов

Переможці районних предметних олімпіад
 Фонтан удачі
Пам’ятний знак на честь всіх поколінь малотокмачан
Реконструйовані внутрішні туалети школи