"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вшанування Героїв Небесної Сотні

     20.02.2015 року,  на виконання Указу Президента України,  в школі відбулися заходи  щодо  вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Так у вестибюлі школи  було оформлено пам’ятну експозицію пам’яті Героїв Небесної Сотні біля якої вистановлено почесну варту. В класах проведено  тематичні години «Революція гідності та Герої Небесної Сотні», для учнів 10-11 класів на уроках «Захист Вітчизни» була проведена бесіда «Громадянська і національна відвага і самовідданість в часи Революції гідності», для учнів 2-4 класів була організована екскурсія в історико-краєзнавчому музеї «Гордимося героями-земляками». Члени ради  бібліотеки  підготували   книжкову виставку, а члени  прес-центру – інформаційний матеріал  «Ідеали демократії, права і свободи людини» на дошку оголошень. В цей день, з рук учнів школи, піднялися в небо повітряні кульки синього і жовтого кольорів, як символ увічнення славної Небесної Сотні.

     Від проведених заходів в учнів на серці був сум і біль, переживання і гордість за наших Героїв, котрі творять для нас мирне майбутнє.

     Указ Президента України "Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні" Герої Небесної Сотні

      Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Вшанування Героїв Небесної Сотні (2015 рік) ".