"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс "Левеня"

     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 20.08.2002 № 467 “Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня” конкурс проводиться щорічно на базі Львівського фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті імені Івана Франка з метою популяризації ідей фізики та підтримки талановитих школярів. Конкурс дає можливість   учням ще раз перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці відчути азарт змагання і радість успіху, увійти до складу єдиної команди дорослих і дітей, представників великих міст і маленьких селищ з різних куточків України, яких об’єднує найцікавіша наука про природу – ФІЗИКА.

     Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс "Левеня", проводиться для всіх учнів 7-11 класів, які цікавляться фізикою,  хто любить думати і спостерігати, змагатися і перемагати. В цьому конкурсі вони можуть перевірити свої знання й інтуїцію, помірятися силами з ровесниками з усієї України. Цього року конкурс проводився в один день 3 квітня   в усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової групи. Учасникам конкурсу запропонували 30 цікавих тестових завдань різного ступеня складності (10– трьохбальних, 10 – чотирибальних, 10 – п’ятибальних), які  затверджуються експертною радою конкурсу. До кожного завдання є три - п’ять відповідей, серед яких є лише одна правильна.

     В цьому році учасниками конкурсу від нашої школи стали учні 9 класу, які приймали участь у конкурсі вже втретє. В результаті: Булавин Дмитро та Васильченко Анатолій отримали сертифікат з добрим результатом, а Савченко Костянтин – сертифікат учасника конкурсу.

     Вітаємо учасників конкурсу та запрошуємо всіх учнів 7-11 класів, які цікавляться фізикою, тих, хто любить думати і спостерігати, змагатися і перемагати, взяти участь у щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсів наступному році.