"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вручення свідоцтв про базову середню освіту учням – дев’ятикласникам

     У червні в нашій школі перед  довгоочікуваними літніми канікулами дев’ятикласники в останнє в цьому навчальному році зібралися в школі. Для них  це був день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

     Вручення свідоцтв про базову загальну освіту, 26 девятикласникам це особливий день: це і підсумок року, і кардинальні зміни - підготовка до вступу у коледжі та ліцеї, або продовження навчання у стінах рідної школи.

     Директор школи Гамов Олесандр Григорович  перед врученням свідоцтв  про базову загальну середню освіту підсумував здобутки і побажав дев’ятикласникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися для правильного вибору професії , яка буде до душі і допоможе себе реалізувати у майбутньому. Ученицям 9 класу Остряниці Катерині та Гринь Єлизаветі були вручені грамоти Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації за ІІ місця у конкурсі авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Я- за єдину Україну». І як завжди на добру згадку про шкільні роки навчання учні сфотографувалися на рідному шкільному подвір’ї .

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Вручення свідоцтв про базову середню освіту учням – дев’ятикласникам (2017 рік).