"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вручення свідоцтв про базову середню освіту

     Всім відомо, що в століття комп’ютеризації, науково-технічного прогресу без знань, без широкого кругозору прожити важко. У наш час освіта — це дорога в майбутнє. Людина, що йде в завтра, немислима  без широти поглядів на життя, без усвідомлення своєї ролі в суспільстві. Оволодіти знаннями, навчитися їх застосовувати в житті, стати освіченою людиною — завдання кожного з випускників нашого навчального закладу.

     Так, 13 червня 2016 року учні  9 класу  отримали  свідоцтва про базову середню освіту.  Цей документ свідчить про закінчення 9 класів, а далі постає вибір – продовжувати навчання в нашій школі чи в стінах коледжу, професійного ліцею. І дуже приємно знати те, що більшість хоче залишитись навчатись в стінах рідної школи.

     Вітаємо наших дев’ятикласників Адальєва Максима, Баюру Владислава, Білич Олену, Гнусіна Максима, Громова Данііла, Доценка Микиту, Коломойця Артема, Кульбак Валерію, Лавренка Романа, Лісняка Станіслава, Лободу Марію, Лось Любов, Лукашенко Катерину, Петрекей Дениса, Поповича Сергія,  Сковородку Дмитра, Суслову Вікторію, Трегуб Анастасію, Удод Данила,  Федоренка Владислава, Шепель Єлизавету, Шкаран Олександру та класного керівника Гамову Тетяну Василівну.

     З 22 дев’ятикласників – 10 учнів будуть продовжувати навчатись у 10 класі нашої школи,  5 учнів продовжать навчання у вузах І-ІІ рівня акредитації, 7 учнів будуть здобувати освіту і професію у ліцеях.

     Дорогі дев’ятикласники! Запамятайте себе такими юними, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь. В добру путь.