"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Веселе новорічне свято

      Новий рік, початок зимових канікул, а сьогодні у нас у школі було свято. В усіх класах, і в актовому залі все прикрашено іграшками, паперовими сніжинками, срібним "дощиком". У залі стоїть величезна ялинка, вона вся у вогниках, намистах, іграшках. У всіх вчителів і учнів  передсвятковий настрій.

     «Сьогодні на порозі Новий рік, зібралось щирих друзів в нас багато…» - саме такими урочистими словами 30 грудня розпочалась святкова програма для учнів в яскраво прикрашеній актовій залі КЗ «Малотокмачанька ЗОШ І-ІІІ ступенів». Учні весело танцювали, співали, читали прекрасні вірші і звичайно ж  дітей радо зустрічали і вітали Дід Мороз і Снігуронька, а також герої відомих казок та художніх творів.

      А  яке свято без подарунків? Відмінників навчання та призерів районних предметних олімпіад нагороджено грамотами, пам’ятними книгами та цінними подарунками. Батькам учнів були направлені  вітальні листівки з подякою за добре виховання дітей.

     По закінченню свята учні 1-4 класів смакували  приготовлені в подарунок солодощі.

     Виносимо подяку за фінансове забезпечення новорічних свят  генеральному директору ТОВ «Мала Токмачка» Курману С.І., управляючому ТОВ «Мала Токмачка»  Бородаю О.О., начальнику ОВК-88 Чорному В.І., фермеру Матюху М.М.

    Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Веселе новорічне свято".