"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Вечір зустрічі з випускниками

     Школа… Скільки радісного, веселого, повчального і, можливо, трохи сумного втілено в це коротке, але дороге,  для кожного з нас, слово.  Школа - це успіхи та невдачі, злети і падіння, перші уроки  життя і перше кохання, перше розчарування і перший вірний шкільний товариш…

     Першого лютого в стінах нашої школи пройшов традиційний вечір зустрічі з випускниками. На свято було запрошено випускників 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009 та 2013 року випуску. В організації та проведенні свята участь взяли понад 50 учнів та весь педагогічний колектив школи. Запрошено було  понад 230 випускників.

     Перше лютого,  15.00 і школу не впізнати, бо саме в цей час випускники почали з’їжджатися до свого другого рідного дому. Шквал позитивних емоцій, сльози радості, теплі товариські обійми, розповіді про своє минуле і сьогодення – все це наповняло стіни школи. Випускники, наче малі діти, раділи приходу своїх однокласників та зустрічі з першим вчителем та класним керівником.

     16.00 -  лунає святковий спів, веселі та запальні танці, щирі слова-привітання випускників. Всі з захватом, посмішками та зі сльозами дивляться на концерт, котрий неначе вчора готували вони самі. Але ж ні: інший сценарій, учасники, пісні, танці, музичні етюди та звичайно казки. І тепер не вони, не випускники,  стоять на сцені в ролі ведучих та учасників художньої самодіяльності, а тепер самі в ролі гостей, та все ж   назавжди залишаються учнями нашої школи, нехай вже дорослі, але учні нашої школи. По завершенню урочистої частини вечора, випускники разом зі своїми вчителями розійшлися по класах для дружньої та задушевної бесіди.

      Шановні випускники, не забувайте школу, її вчителів, а ми в свою чергу ще не раз з нетерпінням чекатимемо зустрічі з вами.

     Фоторепортаж ви можете переглянути зайшовши на сторінку нашого сайту "Фотоальбом": Вечір зустрічі з випускниками 01.02.2014 рік