"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Урочистий літній бал

     Ніби вчора пролунав Останній Дзвоник, а сьогодні, 11 червня 2015 року - святкова лінійка з нагоди вручення свідоцтв про базову середню освіту дев’ятикласникам. Несподівано ввечері пішов  дощ, хоча цілий день було сонячно і спекотно. Та природа змилостивилась і дала можливість провести урочистості.

    О 19 годині на шкільному подвір’ї  відбулося свято з нагоди вручення важливого документу для 12 дев’ятикласників. Вручення свідоцтв, святкове  вбрання, обмін побажаннями, сльози і сміх, випуск кульок мрій – це те, що запам’ятається.  Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз. Для них, п’ятнадцятирічних, цей етап є певною межею, за якою розпочинається доросле життя. Для декого вже  будуть у  минулому шкільні уроки, дзвоники на веселі перерви, останній шкільний екзамен, попереду – безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів, широка дорога нового життя, самостійного, дорослого.

    Відкрили вечір ведучі свята. Вони надали слово директору школи Гамову Олександру Григоровичу, котрий привітав  дев’ятикласників, зичив  їм удачі у всьому, щоб збувалися мрії, надії і сподівання.

     До вітань директора приєдналися батьки, родичі, друзі. Зворушливі і щирі виступи прозвучали сільського голови Малатки Анатолія Миколайовича, першої вчительки Величко Ірини Миколаївни , класного керівника Московки Світлани Володимирівни.
     По-особливому виступили найменші учні школи, розповідаючи дотепні вірші про кожного з випускників та подарувавши красивий ліричний танок. Дорогі дев’ятикласники! Запамятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівавнь. В добру путь.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Урочистий літній бал для дев'ятикласників (2015 рік)".