"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Учнівська лінійка

     Щопонеділка о 10 годині, адміністрацією закладу спільно з учнівським комітетом школи проводяться загальношкільні лінійки. Мета проведення   лінійок  - інформування шкільного колективу про події шкільного життя за минулий тиждень (досягнення  і проблеми), визначення завданнь, щодо спільної роботи на наступний тиждень, загальношкільні оголошення.

     Така форма комунікації дає можливість всім членам шкільного колективу бути в курсі життя навчального закладу.

     25 квітня  на загальношкільній лінійці розглянуті слідуючі питання:  про  результати проведення Дня Цивільного Захисту, про результати  навчально-польові збори для учнів 11 класу під керівництвом вчителя курсу «Захист Вітчизни» Сапка С.В. та вчителя медико-санітарної допомоги Штанько О.В.,  результати участі у шкільних змаганнях з стрибків через скакалку серед учнів 1-4 класів, про результати  проведення операції «Довкілля»,  результати участі в чемпіонаті області з гирьового спорту Савченка Костянтина (учень 10 класу) та зустріч з майстром  залізничної колії Пологівської дистанції  Ремигою В. А. 

     Василь Анатолійович  провів з учнями школи профілактичну бесіду щодо дотримання правил поведінки, техніки безпеки на залізниці (протяжність залізничної колії у межах нашого населеного пункту складає 14 км.).