"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Участь у ІІ етапі учнівської олімпіади з географії та англійської мови

     27 листопада 2018 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. В олімпіаді взяли участь 3 учнів нашої школи:  Заяц А.(8 клас), Анікєєва В.(9 клас), Анікєєва В. (10 клас).

     Виконання олімпіадних завдань потребує не тільки досконалого володіння програмовим матеріалом в обсязі підручника, а й практичного опанування учнями мовленнєвих умінь на рівні, достатньому для здійснення іншомовного спілкування чотирма видами мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, говоріння та письма в типових ситуаціях, оскільки олімпіада – це захід,головною метою якого є пошук та підтримка обдарованої учнівської молоді.

     За результатами олімпіади з англійської мови 3 учнів ношої школи зайняли призові місця, а саме: Заяц А. (8кл.) ІІІ місце, Анікєєва В. (9 кл.) та Анікєєва В. (10 кл.) - ІІ місце.

     28 листопада 2018 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. В олімпіаді взяв участь учень 10 класу нашої школи Васильченко Владислав і зайняв ІІ місце.

     Бажаємо всім учасникам учнівських олімпіад нових відкриттів, успіхів і перемог!