"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято майбутніх першокласників

     Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання  з дитсадком КЗ «ДНЗ «Казка» у нашому дошкільному навчальному закладі.

     Сюди діти з радістю поспішали щодня, довіряючи вихователям, своїм другим мамам, дитячі радощі та таємниці. Тому прощатися з другою домівкою маленьким випускникам так не хотілося…Було доволі багато незабутніх моментів: танцювальні номери і пісенні подарунки батькам та гостям, гумористичні сценки, веселі ігри, віршики…Малеча ділилася з глядачами прожитими подіями у дитячому садочку, чого вони навчилися, що запам’ятали.

     З подарунками до випускників дитячого садка, майбутніх школярів, завітали молодші друзі – Кравченко Артем та Владислав, які побажали удачі майбутнім першокласникам, а дівчатка подарували гарний танок та пісеньку, помахавши хустинками на прощання. Свою вдячність вихователям – Сидоровій Тетяні Іванівні, Сиротенко Наталії Олександрівні та Пустовар Наталії Дмитрівні – висловила від імені батьків Шкарупіло Оксана. З напутнім словом та подякою батькам звернулася завідувач КЗ «ДНЗ «Казка» Попович Антоніна Володимирівна.

     В свою чергу свої привітання подарував майбутнім першокласникам сільський голова Малахатка Анатолій Миколайович. За плідну працю та для подальшої оперативної організації роботи в дитячому садку від Малотокмачанської сільської ради Анатолій Миколайович подарував персональний комп’ютер, а також разом із завідувачем КЗ «ДНЗ «Казка» вручили дітям дипломи та набори шкільного приладдя.

     Свято завершилося урочистим випуском шарів, що символізувало прощання з безтурботним дитинством та початок нового, не менш цікавого періоду життя майбутніх першокласників.

      Літній час пробіжить, як одна мить, і маленькі випускники переступлять шкільний поріг, назавжди залишивши у своїх серцях світлі спогади про дошкільний заклад, а в майбутньому приведуть сюди вже своїх дітей.

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Свято майбутніх першокласників (2018 рік).