"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято любові і шани

     Вкотре настало радісне свято – 8 Березня!  Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято присвячене  жінці, осяяне нею, мов сонцем.
Здавна повелося, що жінка в українській сім’ї – берегиня. Незважаючи на жодні перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя… Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у вас є світле весняне і бажане свято – свято надії, краси та мрій.  Цей весняний день завжди дарує   тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів.

     Учні нашої школи  не забувають про це… 4 березня в початкових класах були проведені заходи до 8 березня.

     Учні 1-х  класів разом зі своїми учителями Савченко Н.В, Демидьонок О.В. влаштували весняну феєрію своїх творчих досягнень під назвою  «У світі все починається з мами». На свято були запрошені матусі, бабусі, сестрички учнів 1 класу, адміністрація навчального закладу.
     Учні привітали гостей, дівчат – однокласниць  гарними та веселими танцями - "Маленькі зірочки", "Кухарі", "5 троянд" , виконували пісні "100 відсотків щастя", "Найкраща бабуся", "Капитошка"  та продекламували вірші. Для гостей були проведені інтелектуальні конкурси, які не змусили їх нудьгувати в залі.
     По завершенню святкового заходу діти подарували мамам і бабусям вітальні листівки та квіти, які зробили  власноручно.

     Фоторепортаж ви можете переглянути за посиланням: "Свято любові і шани" (2016 рік)