"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Сумна нотка шкільного життя

     Життєвий шлях нашої випускниці Надії Давидівни Суркової, як і всіх випускників нашої школи, починався зі шкільної парти, з мрій, сподівань, майбутніх непередбачених обставин. А скільки прекрасних справ на рахунку завідуючої господарством Суркової Н.Д., котра сумлінно, віддано працювала в стінах рідної школи з жовтня 1985р. по лютий 2014 року.

     Жодне свято, жоден прожитий день не обійшовся без уваги, контролю Надії Давидівни. Ось і завершився  час роботи, прийшов час відпочинку, але не потрібно думати, що це період для суму.

     Шановна Надіє Давидівно, Ви – молоді душею і прекрасно виглядаєте! Ви – приклад професіоналізму, мудрості і оптимізму для багатьох з нас! Ви – людина, котру ми щиро поважаємо!

     Нам сумно від того, що ідете на заслужений відпочинок, адже тепер щоденно з Вами зустрічатися вже не буде можливості. Але ми сподіваємося, що  Ви не забудете наш колектив і Ваша увага буде добрим знаком того, що наш колектив живе і розвивається! А тому сьогодні,проводжаючи Вас на відпочинок, ми не розлучаємось, а лише говоримо : «До побачення! До нових зустрічей!»

     Наш новий завгосп – Іващенко Світлана Миколаївна, призначена на посаду наказом директора школи, також є випускницею нашого навчального закладу, Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.