"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Спортивний старт нового навчального року

     У відповідності з Положенням  про шкільну спартакіаду у вересні місяці  відбулися спортивно-пізнавальні заходи зі спортивної тематики.

    Сформована  Рада шкільного фізкультурного клубу «Гарт», що координує і організовує спортивно-масову роботу в школі.

    Розпочата підготовка до першого етапу спартакіади – змагань з міні-футболу. Пройдуть змагання серед колективів фізкультури 2-9 класів зі стрибків через скакалку ( поза заліком спартакіади). 17 вересня напередодні дня звільнення села, пройде традиційний осінній турнір з міні-футболу серед команд села Мала Токмачка та Білогір’я (очікується 6 команд)

    9 вересня 2016 року  спортивний актив школи в Оріхівському РБК відвідав захід «Спортивна слава Оріхівщини», присвячений Дню фізичної культури та спорту. Під час заходу, переглядаючи слайди, слухаючи розповіді, повідомлення, учні ознайомились з досягненнями земляків-спортсменів. Це і майстри спорту, і заслужені тренери, керівники, тренери з усіх видів спорту: гандбол, футбол, фут зал, волейбол, боротьба греко-римська, боротьба вільна, боротьба дзюдо, важка атлетика, веслування, мотокрос, шахи, військове багатоборство,  гирьовий спорт, фітнес та інші. За ініціативи ветеранів спорту Оріхівщини підготовлений і виготовлений стенд «Спортивна слава Оріхівщини: історія, пам'ять, ностальгія». На стенді розміщені фотоматеріали починаючи з 60-х років ХХ століття  та до сьогодення про заслуги оріхівців у спорті.

     Учням  корисна була ця інформація тому, що це  стимул і поштовх до продовження славних спортивних традицій нашого краю.

      10 вересня учні нашої школи прийняли участь у районних спортивних змаганнях, присвячених Дню фізичної культури і спорту. Савченко Костянтин ( учень 11 класу ) посів І місце у змаганнях з гирьового спорту, Пінчук Дмитро ( учень 11 класу ) посів ІІ місце у змаганнях з легкоатлетичного  кросу.