"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Спортивний результат

     Протягом року учень 9 класу нашої школи Савченко Костянтин систематично і наполеглево разом зі своїм тренером Бурчиним Сергієм, випускником 2012 року, кандидатом у майстри спорту з гирьового спорту оволодівав основами цього виду спорту.  Наполеглева праця принесла результати. 23 травня 2015 року Костянтин вперше виступив на офіційних спортивних змаганнях у місті Токмак, прийнявши участь у обласному турнірі з гирьового спорту. Учень виступав у ваговії категорії +70 кг і досягнув високого результату: 185 підйомів гирі вагою у 16 кілограм за 10 хвилин залікового часу.

    Савченко Костянтин на цих змаганнях по даному виду вправ посів перше місце. Успіх учня школи продовжив славні традиції важкоатлетів і гирьовиків - випускників нашої школи - майстра спорту з гирьовогу спорту Євенка Дмитра, кандидата в майстри спорту Бурчина Сергія, майстра спорту з важкої атлетики Нескоромного Євгена, кандидата в майстри спорту Семенова Сергія.

     Вітаємо Костянтина з упевненим стартом його спортивної кар'єри! 

     Детальніше про спортивні досягнення випускників нашої школи, а саме Семенова С.В., Нескоромного Є.В.Євенка Д., Бурчина С. ви можете дізнатися на сторінках нашого сайту.