"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Спортивні досягнення

     Наш школа пишається своїми випускниками, які примножують її досягнення в знаннях, корисній праці, а також у спорті.

     Так для наших учнів добре відомі імена Семенова С., Нескоромного Є., Череватого Є., Євенка Д., Іващенка А., Васильченка А., Бурчина С., Савченка К.- діючих спортсменів, які вносять свої спортивні перемоги в розвиток спорту нашого села, району, області, держави.

     13-14 травня 2017 року в місті Токмак відбувся чемпіонат Запорізької області з гирьового спорту, в якому прийняли участь і наші випускники  Савченко Костянтин, зайнявши ІІ місце у своїй ваговій категорії, та Анатолій Васильченко, який виборов ІV місце.

     20 травня відбувся 3-ій відкритий турнір з гирьового спорту на Кубок апостола Андрія Первозванного, на якому команда Оріхівського благочиння посіла п’яте місце. Серед учасників змагань були наші випускники  Костянтин Савченко та Анатолій Васильченко, які отримали сертифікати від Запорізького і Мелітопольського Метрополиту Луки.

     30 вересня в Мелітополі пройшли ІІІ-ті православні спортивні ігри на Кубок кубків рівноапостольного князя Володимира серед представників благочинних округів Запорізької єпархії Української Православної Церкви. Спортсмени  гирьового спорту зайняли друге командне місце. До складу команди Оріхівського району з гирьового спорту увійшли і наші випускники Дмитро Євенко, Сергій Бурчин, які посіли перші місця; Анатолій Васильченко виборов друге місце.