"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Співпраця зі службою у справах дітей Оріхівської РДА

     З метою координації зусиль навчальних закладів та відділу у справах дітей Оріхівської районної державної адміністрації у нашому закладі 15 вересня відбулася виїзна нарада по обговоренню питань правоосвітньої  та правовиховної роботи. У нараді  прийняли участь начальник відділу соціальної роботи Оріхівської РЦСССДМ Бойко Лілія Валеріївна, Волкова Олена Станіславівна завідуюча сектором профілактичної роботи та соціально-правового захисту служби у справах дітей ОРДА та Терновська Наталія Олександрівна головний спеціаліст сектору оцінки піклування та усиновлення служби у справах дітей ОРДА та заступники директора школи з навчально-виховної та виховної роботи Штанько О.В та Суставова Н.В.

     Адміністрація навчального закладу ознайомила представників районної служби з  системою правоосвітньої та правовиховної роботи, проведену роботу по дотриманню прав дітей сиріт, інвалідів, організацією роботи по всеобучу учнів, системою виховної роботи, позакласної діяльності.

     По завершенню наради було проведено працівниками служби анкетування певної категорії учнів, визначені пріоритетні питання співпраці закладу і районної служби. В цей же день працівники служби відвідали сім’ї, ознайомились з матеріально-побутовими умовами   утримання дітей сиріт та окремих малозабезпечених сімей.