"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шкільний флешмоб

     Сьогодні  15 лютого у день пам’яті  воїнів-інтернаціоналістів, підтримуючи Соборність України та зусилля наших воїнів, що захищають нашу державу в зоні АТО у школі   Радою фізкультурного клубу «Гарт», проведено  спортивний флешмоб.

      Учні школи підтримали ініціативу наших друзів з Омельницької школи з якими у нас давні добрі спортивні, навчальні зв’язки.

     У заході прийняли участь хлопці – майбутні захисники держави, які продемонстрували  свою фізичну підготовку, як один з елементів підготовки до служби у Збройних Силах України.

     Право  першими провести виступ надано вчителю курсу Захист Вітчизни Борисенко Олександру Юрійовичу,  який 1,5 роки по мобілізації прослужив на Сході України, рекордсмену школи з силової підготовки учню 11 класу Пінчуку Дмитру, призеру і переможцю обласних змагань з гирьового спорту, учню 11 класу Савченко Костянтину.

     По завершенню показового виступу вправу  з силової підготовки (віджимання від підлоги із упору лежачи)  виконали 22 учні школи, кожен з яких виконав 22 віджимання.

     Після колективного виконання Гімну України,  учасники флешмобу отримали пам’ятні сертифікати.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі Шкільний флешмоб (2017 рік).