"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шкільні видання

          Наш теперішній час  неможливо уявити без сучасних засобів масової інформації. В школі вирує насичене конкурсами,  змаганнями, відкритими заходами  життя. Хочеться встигати учням все: і навчатися, і працювати, і активно відпочивати. Ми всі радіємо успіхам, пишаємось випускниками школи, педагогічним колективом і поділитися цими приємними моментами можемо на  сторінках шкільних видань: інформаційному часописі «Дзвінок» та інформаційно-розважальному бюлетені «Форум».

        З грудня 2001 року сторінки шкільного часопису стали літописом історії нашого закладу, інформаційним довідником з питань навчально-виховної діяльності і життя школи, місцем висвітлення проблем закладу і шляхів їх вирішення. Розуміючи поняття шкільного колективу як співдружність учнів, працівників школи, батьків, вважаємо, що це видання про нас і для нас. На даний час вийшло 52 випуски газети «Дзвінок».

       В 2005 році, за ініціативою учнівського комітету було створено другу шкільну газету – інформаційно-розважальний бюлетень «Форум». Редакційна група  спробувала себе у ролі журналістів, коректорів, редакторів, дизайнерів, дописувачів, фотокореспондентів. Шкільна газета, як фотоальбом, у якому залишаються самі яскраві моменти життя. На сторінках газети учні мають змогу висловлювати свої роздуми,  побажання, поздоровлення вчителям, друзям. Редакційна група видала 29 номерів інформаційно-розважального бюлетеня  «Форум».

     Педагогічне керівництво видавничою діяльністю школи здійснює Восильченко Л.І., яка сприяє роботі шкільної редколегії газет (Адальєв О., Чубир Ю., Білостоцька А., Харченко А., Левченко О., Маслов Д., Надрічна О., Шепель Є.).

        Детально переглянути шкільну пресу ви маєте змогу зайшовши на сторінку нашого сайту «Шкільні видання»: Газета "Дзвінок" i Газета "Форум"