"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Шкільне дозвілля

     Дитинство – це дивовижний час людського життя! Воно буває раз і не повторюється ніколи. У дивовижній країні дитинства немає негараздів і світ навколо сповнений фарб, все нудне і сіре стає яскравим, барвистим і цікавим.

     Шкільна перерва ховає в собі не менше проблем, ніж урок. Від того наскільки глибоко діти зможуть переключитися з навчальної діяльності на другу – динамічну, ігрову, залежить знімання фізичного і розумового напруження, підвищення емоційного тонусу організму, залежить збереження працездатності на уроках і здоров’я дитини в цілому.

     У теплий період органами учнівського самоврядування, а саме центром «Оберіг» мета якого забезпечення розгляду, аналізу, внесення пропозицій, реалізація ініціатив у роботі з молодшими школярами, для учнів молодших класів організовано рухливий відпочинок (ігри, веселі музичні фізхвилинки). Учні старших класів відпочивають прогулюючись шкільним подвір’ям, читаючи  цікаві книги, розглядаючи експонати музею під відкритим небом, спілкуються з однолітками та вчителями. Щоб розслабитись та відволіктись від шуму та галасу школярі милуються шкільним фонтаном удачі. 

     Саме така організація шкільного дозвілля значно поліпшує навчально-виховну роботу школи й сприяє покращенню здоров'я, фізичному розвитку та успішності учнів.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Шкільне дозвілля (2017 рік).