"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Серце до серця»

     З 04 до 24 квітня 2016 року  Всеукраїнським благодійним  фондом  «Серце до серця»  XI  Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» та Всеукраїнського марафону «Біжу заради здоров’я дітей» організовано провести благодійну акцію.

     У 2015 році завдяки активній участі навчальних закладів та волонтерів Запорізької області у Благодійній акції «Серце до серця 2015. Врятуй життя дитині», було зібрано 136 096,58 грн. (додаток 2).

     За підсумковим рейтингом участі у Акції, Запорізька область увійшла у першу п’ятірку кращих областей України.

     26 лютого 2016 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» було здійснено урочисте вручення 5 шприцевих інфузійних насосів Перфузор Компакт та 863 шприців Перфузор 50 для забору медикаментів для відділень дитячої реанімації Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні.

     У 2016 році Акція проводиться з 04 до 24 квітня 2016 року. Акція відбуватиметься з широким залученням учнівської, студентської молоді, учнівського та студентського самоврядування, педагогів, викладачів, батьківської громадськості, спонсорів, партнерів та може супроводжуватися проведенням різноманітних масових заходів-концертів, аукціонів, виставок, змагань тощо. У нашому  навчальному закладі установлено  скриньку, визначені відповідальні особи за їх зберігання. Зібрані кошти будуть надіслані для закупівля медикаментів  до  відділень дитячої реанімації Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні.