"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Різдвяна архієрейська ялинка запалила свої вогні для дітей Оріхівщини

     Діти Оріхівщини побували на традиційній архієрейській ялинці «Різдво Христове-2014», яка проходила 9-го січня в районному будинку культури. На різдвяну ялинку дітлахів запросили архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука та народний депутат України Володимир Бандуров.

Від нашої школи участь взяли: Токарєв Павло, Пінчук Дмитро, Адальєва Єлизавета, Адальєва Марія, Адальєв Максим, Адальєв Олександр, Азанов Валерій, Пругло Дмитро, Отрішко Анна, Булавін Вікторія, Булавін Максим.

Архієпископ Лука звернувся до учасників свята із архіпастирським словом. Привітавши усіх присутніх, і дітей, і вчителів, владика підкреслив, що найважливішим і найдорожчим у житті кожного з нас є родина. І особливо людина відчуває це у такі свята, як Різдво Христове, Новий Рік. Архієпископ закликав дякувати Богові за те, що маємо, та цінувати своїх рідних, берегти їх.

На завершення урочистого відкриття ялинки на хлопчиків і дівчаток чекала різдвяна вистава.

Указці, показаній артистами любительського молодіжного театру Покровського архієрейського собору міста Запоріжжя, йшла мова про справжнє чудо – перетворення злого серця на добре, що відбувається у Різдво. У сценічних художніх образах ще раз підтвердились слова архієпископа Луки про те, що Різдво Христове – це свято торжества світла над темрявою, добра над злом.

Різдво вчить нас добру, допомагає побачити світ у всій його первозданній красі.

Наприкінці вистави кожен з маленьких глядачів отримав до свята солодкий подарунок.