"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Призупинення навчального процесу

     З 22 січня цього року розпочався епідемічний підйом захворюваності гострими респіраторно-вірусними інфекціями. Сумарний показник захворюваності за 5 днів третього тижня року перевищив епідемічний поріг  на 6,2%, за 6 днів –т на 12,9%. За цей період захворіли 594 людини, із них 57,6% - діти.

     З метою локалізації захворюваності, на підставі ст. 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» №4004-ХІІ від 24.02.1994 р. та «Положення про санітарно-епідеміологічний нагляд в Україні» Оріхівським міжрайонним управлінням Держсанепідслужби у Запорізькій області розроблені заходи запобігання розповсюдження грипу та ГРВІ в дошкільних навчальних закладах, в інтернатах, закладах профтехосвіти.

     Запропоновано голові райдержадміністрації, керівникам закладів призупинити навчальний процес у загальноосвітніх школах з 25 січня цього року до особливого розпорядження.

     Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації №29 від 25.01.20016 р. «Про призупинення навчального процесу», з метою локалізації захворюваності та розповсюдження грипу та ГРВІ в дошкільних навчальних закладах, навчальних та позашкільних закладах району, навчальний процес, гурткову роботу та тренування у шкільних та позашкільних закладах призупинено з 25 січня до особливого розпорядження.