"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Пригоди Димулі-Салютівни

 

      24 листопада 2016 року учні КЗ "Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст." переглянули  ляльковий спектакль-казку  «Пригоди Димулі-Салютівни» змістом якого є : любов до тварин, правила дорожньої безпеки і дорожнього руху у виконанні акторів Запорізького театру «Люди и куклы».

     У  спектаклі описується життя дівчинки Соні , яка мешкала з мамою, що працює в цирку. І  ось, одного разу, попрохали маму доглянути і підлікувати в домашніх умовах веселу та забавну мавпочку - Матильду. Та несподівано цирк повинен був поїхати на гастролі, а так, як не можна залишати Соню вдома саму, мамі довелося зателефонувати за оголошенням «Бабуся на прокат». Бабуся виявилася злою і підступною Димулею-Салютівною, котра провокувала Соню і мавпочку Матильду влаштувати пожежу. Та дівчинка, знаючи правила поводження з вогнем  зрозуміла задум бабусі і не піддалась на провокації.

     Також під час спектаклю діти побачили цирковий номер мавпочки Матильди, танець та пісню Королеви зубних щіток, запальний номер Димулі-Салютівни, повчальну бесіду мамі з дівчинкою про правила дорожнього руху та багато іншого.