"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Прощавай, Букварику!

     Благословенна та ясна година, коли Буквар бере до рук дитина… Яка це відповідальна мить і з цього часу в житті дітей розпочинається новий період, адже Буквар - це перша сходинка до знань.

     Традиційне шкільне свято – свято Букваря відбулося у 1 класі КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.». Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 
До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Гамов О.Г., завуч ВР Суставова Н.В., перша вчителька Остряниця О.Д., вихователь ГПД Чубенок С.Ю., бібліотекар Рябець Л.А.,  вчителі класів, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.

     Першокласники показали, чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Кожна дитина з радістю говорить про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали в які ігри грали, навіть в танці показали як вони Буквар вивчали,  а скільки веселих пісень заспівали ! 

     На свято до першачків завітали четверокласники. Лікар Айболить та чарівна Українська казка. Вони розповіли про цінність книги у нашому житті, ознайомили з правилами користування книгами, провели цікаву вікторину «Стежками українських казок».
Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам, подарувавши гумористичну композицію «Батьки і діти». Адже саме вони, батьки, ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери.
     Проминає  швидко навчальний рік у школі – а це 9 місяців перших радостей і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, перших перемог, які не залишилися без нагород.
     Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті. Батьки щиро вдячні Олені Дмитрівні за те, що вона їх навчила, за доброту і щедрість серця. І бажають їй успіхів у нелегкій роботі на педагогічній ниві. 

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: «Прощавай, Букварику!» (2017 рік).