"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Привітання Голови районної ради

     6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про Збройні Сили України», а за два роки по тому встановила День Збройних Сил України.

     Офіційна історія Збройних Сил України нетривала, та справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

     В складних умовах сьогодення, коли нашій державі доводиться відстоювати свою територіальну цілісність, суверенітет та незалежність, Збройні Сили України переживають друге народження, міцніють, набувають досвіду і авторитету.

     Ще ніколи українська армія не користувалася такою повагою і підтримкою народу. Усвідомлюючи, що воїни виступають як основний гарант існування держави, очищення рідної землі від ворогів, захисту миру, громадяни надають їм всебічну підтримку, надсилаючи бійцям теплі речі та продукти харчування, збираючи пожертви для купівлі зброї та засобів захисту, лікування поранених.

     Щиро вітаю всіх військовослужбовців та їх родини з Днем Збройних Сил України та бажаю незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я.

     Зі словами подяки звертаюся до всіх земляків, які боронять нашу Вітчизну, які надають волонтерську допомогу захисникам.

     Нехай боронить вас Господь від куль, повертайтеся додому з перемогою і нехай рідні зустрінуть вас посмішками і теплом рідної домівки!

      З повагою

Голова районної ради                                    К.В. Дудніченко

    Указ Президента України № 806/2014 "Про День захисника України" 

    Детальніше в новинах нашого сайту: "В бій ідуть одні старики", "Учні школи - українській армії", "Презентація книги "Вартові пам'яті", "Люби свій край, Всю душу солов'їну, І серця жар йому віддай" та в фотоальбомі "АТО: погляд очевидця".