"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Підведено підсумки творчого конкурсу

     9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відкрито XVII Всеукраїнський конкурс учнівської творчості. 21 грудня 2017 року визначено кращих із кращих у ІІ  (районному) етапі конкурсу, котрий проводився під гаслом: «Об’єднаймося ж, брати мої…».

     Метою конкурсу учнівської творчості є популяризація творчої спадщини Т.Г.Шевченка, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, а також підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів.

     Для участі у конкурсі подавалися різноманітні за жанрами літературні твори, дослідження з історії України та її державотворення. Цього  року до розгляду у конкурсі приймалися роботи на тему: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас  не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути»  у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення».

     Учні нашої школи Шепель Єлизавета (11 клас), Остряниця Катерина (10 клас) та Крохмаль Анастасія (8 клас) взяли участь у даному конкурсі в номінації «Література» і посіли призові місця ( І місце – Шепель Єлизавета, І місце – Остряниця Катерина, ІІІ місце – Крохмаль Анастасія).

     Успішно подолано ІІ (районний) етап конкурсу. Роботи учениць Шепель Єлизавети та Остряниці Катерини рекомендовано для участі у ІІІ (обласному) етапі конкурсу.

     Зичимо нашим творчим дівчатам натхнення і конкурсних ужинків.