"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Перший дзвоник у класах вечірньої форми навчання при Оріхівській виправній колонії (№ 88)

     01 вересня 2015 року в Оріхівській виправній колонії (№ 88) для учнів вечірніх класів нашого загальноосвітнього навчального закладу при установі пролунав Перший дзвоник.

     У 2015 – 2016 навчальному році у чотирьох класах основної і старшої школи (класи вечірньої форми навчання) при Оріхівській виправній колонії (№ 88) буде навчатися 76 учнів. Багато теплих слів та побажань було висловлено на адресу учнів та вчителів заступником директора школи Заєць С.П. Вона подякували адміністрації установи за турботу про навчальний заклад та за створення комфортних умов для роботи вчителів та навчання учнів.  

     Зі словами привітання та настанови до учнів – засуджених звернувся начальник установи полковник внутрішньої служби Віталій Чорний. Він побажав всім учням здоров’я, наполегливо та самовіданно вчитися, в повній мірі використати шанс стати освіченими людьми, гідними членами суспільства. Вчителям подякував за щоденну кропітку працю, побажав терпіння й наснаги.

     Зі зворушливими словами звернувся до всіх присутніх настоятель храму при установі отець Іоанн, він благословив вчителів та учнів на навчальну працю, висловив сподівання, що отриманні знання допоможуть засудженим стати на шлях виправлення.

      Закінчилася урочиста лінійка переливами першого шкільного дзвоника, який запросив учнів на традиційний перший урок патріотизму, який у цьому році проводився на тему «Україна – наш спільний дім».  Під час уроку вчителі намагалися формувати в учнів поняття цілісності та соборності України, усвідомлення особистої відповідальності за долю держави, українського народу та процеси становлення України як єдиної  нації. З великою цікавістю учні слухали вчителя історії Маметову Н.В., яка розповіла про етапи становлення України, возз’єднання українських земель, територіальний устрій та державні символи нашої Батьківщини. Завершився урок звучанням гімну України.