"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Передноворічне привітання

      Зимова казкова пора завжди приносить чудеса.

     Одним із таких чародійств є День Святого Миколая, що відкриває цикл новорічних свят.

     Цього дня з нетерпінням очікують всі, а особливо малеча, тому що цілий рік дітлахи старались бути слухняними і вмілими, намагалися добре вчитися.  Здавна відомо, що Святий Миколай надихає людей на милосердя, добро, взаємопідтримку, любов до ближнього, а також приносить подарунки.

     Тож ми вирішили не баритися і зробити приємний сюрприз учню нашої школи Гриценку Роману, котрий навчається за індивідуальним графіком на дому.

     19 грудня учні школи: Лось Любов, Шепель Єлизавета, Немеш Наталія, Овдієнко Анастасія, Литвиненко Наталія, завітали до Романа в гості і привітали його з наступаючими святами.

     Щоб в будинку був справжній святковий настрій, подарували красуню ялинку, щоб цікаво і з користю проводив дозвілля – настільні ігри «Подорож Україною» і «Морський бій», щоб організм був дужим і поповнювався вітамінами – фрукти (яблука, мандарини, банани).

     Сподіваємося, що в Романа, буде тепер дійсно новорічний піднесений настрій, він продовжуватиме вірити в чудеса і матиме ще не одну найзаповітнішу мрію, котра неодмінно здійсниться. Ну, а ми були задоволені від того, що зробили на одну справу більше.