"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Передноворічна мрія

Передноворічна мрія

     Будучи ще зовсім маленькими в кожного з нас була мрія, а якщо ця мрія виникала на передодні святкування Нового року, то вона обов’язково повинна була збутися. Ось так і сталася з 2 класом напередодні Нового року. Другокласники - це маленькі фантазери, мрійники, які дуже хотіли потрапити до пожарної частини, бо більшість хлопчиків з класу мріють стати рятувальниками. 27 грудня мрія учнів здійснилася і вони разом зі своїм класним керівником, Дротянко Тетяною Володимирівною, поїхали на екскурсію в пожежну частину в м.Оріхів. 

    Бесіду з питань пожежної безпеки з ними  провели: командир відділення – Ільченко Юрій Миколайович та начальник караулу, лейтенант – Мальованик Дмитро Анатолійович.

    Скільки цікавого почули і побачили учні, а ще мали змогу вдягнути на себе костюми рятувальників, потримати шланг, за допомогою якого гасять полум’я, а самим цікавим було те, що всі учні без винятку мали змогу посидіти в пожежній машині. Також учні дізналися про те, що професія рятівника є не лише корисною, але й дуже небезпечною, адже рятувати людей це не так вже і просто.

    Екскурсія всім дуже сподобалася і тепер всі учні 2-го класу мріють стати рятувальниками.